flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників судових засідань!

13 січня 2023, 12:19

Шановні громадяни та учасники судових справ, повідомляємо, що Очаківський міськрайонний суд Миколаївської області в умовах воєнного стану не зупиняв своєї діяльності та продовжує здійснювати правосуддя з урахуванням рекомендацій Ради суддів України щодо роботи судів в умовах воєнного стану та об’єктивних обставин збройної агресії (у тому числі ведення можливих бойових дій) на адміністративно-територіальній одиниці місця розташування суду.

Звертаємо вашу увагу на те, що через ворожі обстріли міста Очакова 09 січня 2023 року відбулось часткове пошкодження будівель суду, у зв’язку з чим 10 та 11 січня 2023 року до відновлення будівель та забезпечення безпечних умов було припинено прийом громадян та учасників проваджень у приміщеннях суду.

Разом із тим, з 12 січня 2023 року Очаківський міськрайонний суд Миколаївської області працює в штатному режимі.

Канцелярією здійснюється прийом громадян відповідно до розкладу роботи суду. Приймання вхідної кореспонденції, що надходить на адресу суду, в тому числі на офіційну електронну адресу, а також через підсистему «Електронний суд» та засобами поштового зв’язку також здійснюється в штатному режимі.

З урахуванням того, що питання безпеки та здоров’я учасників судового процесу, суддів і працівників апарату суду є пріоритетним, а також з метою забезпечення належної й безперебійної роботи суду у відповідності до Рекомендацій Ради суддів України щодо роботи судів в умовах воєнного стану та чинного законодавства України, за можливості пропонуємо:

при розгляді справ, участь в яких учасників процесу не є обов’язковою, надсилати письмову згоду на розгляд справи без їх участі. Заява з такою згодою має бути надіслана на офіційну електрону адресу суду: inbox@oc.mk.court.gov.ua або через особистий кабінет в підсистемі «Електронний суд» (за можливості) або направлена до суду засобами поштового зв’язку на адресу: 57508, Миколаївська область, м. Очаків, вул. Торгова, 44 або подана особисто через канцелярію суду;

Крім того, учасники судового розгляду мають можливість подавати заяви про розгляд справ у режимі відеоконференції або заяви про розгляд справи без участі сторін (зразки заяв про розгляд справ у режимі відеоконференції або заяви про розгляд справи без участі сторін  за наступним посиланням https://oc.mk.court.gov.ua/sud1420/zrazkuzayav/). 

Для комунікації з судом максимально використовувати  альтернативні засоби, зокрема телефонний зв’язок, звернувшись за номерами:

(097)2548594 – помічник судді Рак Л.М.;

(095)3710554 – помічник судді Шевиріної Т.Д.;

(097)7189898 – канцелярія суду.

 

Щодо розкладу судових засідань можливо ознайомитися за посиланням https://oc.mk.court.gov.ua/sud1420/gromadyanam/csz/. 

 

За повідомленням прес-служби суду.