flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація щодо роботи суду

06 березня 2023, 10:58

Очаківський міськрайонний суд Миколаївської області повідомляє, що у зв’язку із ворожими обстрілами м. Очакова та Куцурубської громади відкладається розгляд усіх справ, що призначені з 06 березня 2023 року по 10 березня 2023 року, крім:

  • справ щодо невідкладних слідчих дій;
  • кримінальних проваджень, в яких обвинувачений утримується під вартою (в разі можливості проводити судові засідання в режимі відеоконференції);
  • справ, які розглядаються за наявності заяв про їх розгляд без участі сторін;
  • справ, які розглядаються за наявності заяви позивача про розгляд без його участі та наявності згоди на заочний розгляд справи;
  • справ про адміністративні правопорушення, участь в яких осіб, що притягаються до адміністративної відповідальності, не є обов’язковою.

 

Про наступні дати та час розгляду справ буде повідомлено додатково.

Стежте за новинами на наших інформаційних ресурсах.

Будь-які заяви учасників судових засідань мають бути викладені в письмовій формі та надіслані на офіційну електронну адресу суду: inbox@oc.mk.court.gov.ua (за наявності електронного цифрового підпису); через особистий кабінет в підсистемі «Електронний суд»; засобами поштового зв’язку (57508, Миколаївська область, м. Очаків, вул. Торгова, 44); через пост Служби судової охорони Очаківського міськрайонного суду Миколаївської області.

Крім того, Очаківським міськрайонним судом Миколаївської області здійснюється реєстрація та авторозподіл відповідних процесуальних документів, а також реєстрація та розгляд звернень громадян, адвокатських запитів та запитів про доступ до публічної інформації.

Канцелярією суду протягом робочого дня здійснюватиметься у разі можливості:

- приймання та опрацювання вхідної кореспонденції, що доставляється АТ «Укрпошта», по надходженню;

- приймання та опрацювання іншої кореспонденції, яка надходить в електронному вигляді на електронну адресу Очаківського міськрайонного суду Миколаївської області inbox@oc.mk.court.gov.ua.

З метою забезпечення безпеки учасників судових процесів і відвідувачів суду тимчасово припинено:

  • виконання доручень судів України щодо організації судового засідання в режимі відеоконференції з Очаківським міськрайонним судом Миколаївської області;
  • особистий прийом громадян керівництвом суду;
  • обмежується допуск у приміщення суду осіб, які не є учасниками судових засідань, а також самостійне переміщення таких осіб по приміщенню та території суду.

 

Надалі Очаківський міськрайонний суд Миколаївської області інформуватиме громадян про будь-які зміни в організації своєї процесуальної діяльності!

 

Віримо в Перемогу! Слава Україні!

 

За повідомленням прес-служби суду.