flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

16 днів проти насильства. Суддя-спікерка Очаківського міськрайонного суду взяла участь у роботі круглого столу

12 грудня 2023, 11:12

6 грудня 2023 року в межах кампанії «16 днів проти насильства»  Консультативною місією Європейського Союзу проведено круглий стіл за участю суддів районних судів Миколаївської області, представників прокуратури та поліції Миколаївської і Херсонської областей, Миколаївської обласної державної адміністрації, Миколаївської міської ради, а також громадських організацій і науковців, під час якого учасники виступили з презентаціями на теми домашнього та гендерно зумовленого насильства.

З вітальним словом до учасників круглого столу звернувся старший радник з питань загальної поліцейської діяльності представництва Консультативної місії ЄС в Одесі Георгіос Покас.

Суддя-спікерка Очаківського міськрайонного суду Миколаївської області Тетяна Шевиріна виступила з презентацією на тему: «Національний механізм захисту від домашнього насильства. Особливості розгляду справ про адміністративні правопорушення».  

Під час обговорення доповідей та сесій із запитань та відповідей учасники заходу обмінялися досвідом і кращими практиками щодо організації ефективної протидії явищам домашнього та гендерно зумовленого насильства.

 

За повідомленням прес-служби суду