flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітання до Дня працівників суду!

15 грудня 2023, 10:30

Шановні колеги, від Очаківського міськрайонного суду Миколаївської області прийміть найщиріші вітання з нагоди нашого спільного професійного свята - Дня працівників суду!

Колектив кожного суду – це працівники, об’єднані спільною метою,  досвідчені, енергійні і кваліфіковані спеціалісти, які словом і ділом служать Закону, люблять свою справу, виконують її сумлінно і професійно.

Ваша праця надзвичайно важлива, відповідальна та вкрай необхідна для суспільства, адже по захист своїх прав громадяни йдуть саме до суду, до вас! І саме від вас залежить те, як вони сприйматимуть суд – установу, де відновлюються їхні права та притягуються до відповідальності ті, хто їх порушує.

Власне, це свято об’єднує працівників усіх установ судової влади, хто своєю самовідданою працею виконує обов’язки в ім’я законності та справедливості.

Почесна й нелегка місія служіння правосуддю вимагає від вас — суддів та працівників судових органів — високого рівня відповідальності, мудрості, досвіду, сумлінного виконання своїх обов’язків та виняткових особистих якостей: честі, гідності, відданості, а найголовніше – поваги і любові до людей.

Попри всі труднощі ви продовжуєте поновлювати справедливість та законність. Працівники судів демонструють згуртованість, високу відповідальність та ефективність.

Дорогі колеги, ми глибоко вдячні за відданість справі та професіоналізм кожному з тих, хто залишається вірним присязі, для кого Закон і честь – понад усе, хто з гідністю несе високе звання працівника суду.

Зичимо вам міцного здоров’я, успіхів, емоційної стійкості, незалежних принципових рішень і вчинків!

Підтримки від держави судовій системі!

Якнайшвидшої перемоги Україні!