flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників судових засідань!

14 червня 2022, 13:54

Очаківський міськрайонний суд Миколаївської області повідомляє, що в умовах воєнного стану з 24 лютого 2022 року і по теперішній час суд як орган державної судової влади не припиняв своєї діяльності щодо відправлення правосуддя, розгляду справ і матеріалів всіх категорій та працює в штатному режимі. 

Канцелярією здійснюється прийом громадян відповідно до розкладу роботи суду. Приймання вхідної кореспонденції, що надходить на адресу суду, в тому числі на офіційну електронну адресу, а також через підсистему «Електронний суд» та засобами поштового зв’язку також здійснюється в штатному режимі. 

Однак, з урахуванням того, що питання безпеки та здоров’я учасників судового процесу, суддів і працівників апарату суду є пріоритетним, а також з метою забезпечення належної й безперебійної роботи суду у відповідності до Рекомендацій Ради суддів України щодо роботи судів в умовах воєнного стану та чинного законодавства України:

– справи, які не є невідкладними, розглядаються за наявності письмової згоди на це усіх учасників судового процесу. Заява з такою згодою має бути надіслана на офіційну електрону адресу суду: inbox@oc.mk.court.gov.ua або через особистий кабінет в підсистемі «Електронний суд» (за можливості) або направлена до суду засобами поштового зв’язку на адресу: 57508, Миколаївська область, м. Очаків, вул. Лоцманська, 44 або подана особисто через канцелярію суду; 

–  учасники судового розгляду мають можливість подавати заяви про відкладення розгляду судових справ у зв’язку з воєнними діями або заяви про розгляд справ у режимі відеоконференції,  чи заяви про розгляд справи без участі сторін (зразки заяв за посиланням https://oc.mk.court.gov.ua/sud1420/zrazkuzayav/); 

– для комунікації з судом максимально використовувати  альтернативні засоби, зокрема телефонний зв’язок, звернувшись за номерами:

(097)2548594;

(067)9539800;

(095)3710554.

        - щодо розкладу судових засідань можливо ознайомитися за посиланням https://oc.mk.court.gov.ua/sud1420/gromadyanam/csz/.

 

За повідомленням прес-служби суду.