flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага! Конкурс!

01 лютого 2019, 09:49

 

      Оголошення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В»

Очаківський міськрайонний суд Миколаївської області оголошує конкурс на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В»

 

  1. Секретар суду (тимчасово не зайнята посада (за строковим трудовим договором) на період відсутності державного службовця, за яким відповідно до Закону України «Про державну службу» зберігається посада державної служби) (умови №1)

 

  1. Секретар суду (тимчасово не зайнята посада (за строковим трудовим договором) на період відсутності державного службовця, за яким відповідно до Закону України «Про державну службу» зберігається посада державної служби) (умови № 1)

 

  1. Секретар судового засідання (постійна) (умови № 2)

 

 

Умови проведення конкурсу наведені у додатках №№ 1-2 до наказу керівника апарату суду від 31 січня 2019 року № 23.

Конкурс проводиться відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18 серпня 2017 року № 648.

Перелік тестових питань затверджено наказом Національного агентства України з питань державної служби та Міністерства юстиції України від 06.05.2016 року № 97/1328/5.

На офіційному сайті Національного агентства України з питань  державної служби у розділі "Тестування" розміщена коротка інстукція користувача з проходження тестування.

Кандидати на посади за бажанням мають можливість пройти он-лайнову підготовку до комп'ютерного тестування конкурсу.

 

    

НАКАЗ

 

31 січня  2019 року                                                      м. Очаків                                                                  № 23    

Про оголошення конкурсу

на зайняття вакантних посад державної служби

категорії «В» апарату Очаківського міськрайонного суду

Миколаївської області 

            Відповідно до ст. ст. 20, 22, 23 Закону України від 10 грудня 2015 року №889-VIII «Про державну службу»,  статті 152 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, Постанови КМУ від 25.03.2016р. №246 (зі змінами),-

 

Наказую:

 

1.Оголосити конкурс на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В» Очаківського міськрайонного суду Миколаївської області: секретар судового засідання – на постійній основі, секретар суду (2 посади) - строкове призначення на період відпустки основного працівника по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку.

  1. Затвердити умови проведення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В» Очаківського міськрайонного суду Миколаївської області: секретаря судового засідання, секретаря суду згідно Додатків до цього наказу.
  2. Конкурсній комісії (Загребі Н.Г.) розмістити оголошення про проведення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В» та умови проведення конкурсу на офіційному сайті Очаківського міськрайонного суду Миколаївської області після розміщення відповідного оголошення та умов проведення конкурсу на офіційному веб-сайті Нацдержслужби.
  3. Провідному спеціалісту Ель Аллауі Г.А. організувати облік, реєстрацію та перевірку документів, поданих кандидатами для участі у конкурсі на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В».
  4. Визначити строк подання документів - 20 календарних днів з дня оприлюднення інформації про проведення конкурсу на офіційному сайті Національного агентства з питань державної служби.
  5. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою. 

 

Керівник апарату

Очаківського міськрайонного суду

Миколаївської області                                                                                                                                                               Л.О.Боженко

 

 

 

Додаток № 1

ЗАТВЕРДЖЕНО

 

наказом керівника апарату

Очаківського міськрайонного  суду

від 31.01.2019 року № 23

УМОВИ №1

проведення конкурсу на зайняття посади державної служби категорії «В» секретаря Очаківського міськрайонного суду Миколаївської області

(2 посади)

(57508 м. Очаків, вул. Лоцманська,44)

Загальні умови

Посадові обов’язки

- Веде первинний облік справ і матеріалів, розгляд яких передбачено процесуальним законодавством, забезпечує заповнення обліково-статистичних карток в електронному вигляді.

- Забезпечує своєчасне подання звітів та інформації.

- Веде номенклатурні справи суду.

- Надає пропозиції щодо складання номенклатури справ суду.

- Здійснює підготовку судових справ із скаргами, поданнями для надіслання до судів вищих інстанцій.

- Проводить роботу з оформлення звернення судових рішень до виконання, контролює одержання повідомлень про їх виконання та забезпечує своєчасне приєднання до судових справ.

- Здійснює облік виконавчих документів, які передаються для виконання до державної виконавчої служби.

- Проводить перевірку відповідності документів у судових справах опису справи.

- Здійснює підготовку та передачу до архіву суду судових справ за минулі роки, провадження у яких закінчено, а також іншу документацію канцелярії суду за минулі роки.

- Здійснює прийом громадян, видачу копій судових рішень, інших документів, які зберігаються в канцелярії суду, та судових справ для ознайомлення учасникам судового розгляду відповідно до встановленого порядку.

- Веде облік та контроль за виконанням судових доручень, що надійшли з інших судів України та іноземних держав.

- Виконує доручення голови суду, керівника апарату суду та заступника керівника апарату щодо організації роботи канцелярії суду.

- Виконує інші обов’язки, які не перелічені в посадовій інструкції, але витікають зі змісту нормативних актів, наказів та вказівок, які входять до компетенції  секретаря суду.

- Виконує вимоги Інструкції з діловодства у місцевих загальних судах, апеляційних судах м. Києва та Севастополя, Апеляційному суді АРК та ВССУ з розгляду цивільних і кримінальних справ,

затвердженої наказом ДСА України № 173 від 17.12.2013 року.

 

Умови оплати праці

1)    Посадовий оклад  2643 грн.;

2)    Надбавки, доплати та премії (ст. 52 Закону України «Про державну службу).

Інформація про

строковість чи

безстроковість призначення на посаду

Строкове призначення на період відпустки основного працівника по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку

Перелік документів,

необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання

1) копія паспорта громадянина України;

2) письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади, до якої додається резюме у довільній формі;

3) письмова заява, в якій особа повідомляє про те, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону;

4) копія (копії) документа (документів) про освіту;

5)  оригінал посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою;

6) заповнена особова картка встановленого зразка;      

7) декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2018 рік (подається у вигляді роздрукованого примірника заповненої декларації на офіційному веб-сайті НАЗК).

Строк подання документів для участі в конкурсі 20 календарних днів з дня оприлюднення інформації про проведення конкурсу на офіційному веб-сайті Нацдержслужби. Документи  приймаються до 17 години 19 лютого 2019 року.

Дата, час і місце

проведення конкурсу

22 лютого 2019 року о 10 год. 00 хв.

м. Очаків, вул. Лоцманська, 44

Прізвище, ім’я та по

батькові, номер

телефону та адреса

електронної пошти

особи, яка надає

додаткову інформацію

з питань проведення

конкурсу

Ель Аллауі Ганна Анатоліївна

 

(05154)2-21-76

 

 

Веб-сайт:

https://oc.mk.court.gov.ua

   
 

E-mail:

 

inbox@oc.mk.court.gov.ua

Кваліфікаційні вимоги

1

Освіта

Вища не нижче ступеню молодший бакалавр, бакалавр за спеціальністю «Правознавство» або «Правоохоронна діяльність»

2

Досвід роботи

Не потребує

3

Володіння державною мовою

Вільне володіння державною мовою

Компоненти вимоги

1

Якісне виконання поставлених завдань

-         вміння працювати з інформацією;

-         здатність працювати в декількох проектах одночасно

2

Командна робота та взаємодія

-         вміння працювати в команді

3

Технічні вміння

-         уміння використовувати комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення, використовувати офісну техніку, працювати з програмами Microsoft Office Word, Microsoft Office Excel

4

Особистісні якості

-         відповідальність;

-         уважність до деталей;

системність та самостійність в роботі;

-         наполегливість;

-         підтримка цінностей державної служби.

Професійні знання

1

Знання законодавства

1)    Конституція України;

2)    Закон України «Про державну службу»;

3)    Закон України «Про запобігання корупції»

2

Знання спеціального законодавства, що пов'язане із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції

1)    Закон України «Про судоустрій і статус суддів»;

2)    Інструкція з діловодства у місцевих загальних судах, апеляційних судах м. Києва та Севастополя, Апеляційному суді АРК та ВССУ з розгляду цивільних і кримінальних справ;

 

 

 

Додаток № 1

ЗАТВЕРДЖЕНО

наказом керівника апарату

Очаківського міськрайонного суду

від 31.01.2019 року № 23

УМОВИ №2

проведення конкурсу на зайняття посади державної служби категорії «В» секретаря судового засідання Очаківського міськрайонного суду Миколаївської області

(57508 м. Очаків, вул. Лоцманська,44)

 

Загальні умови

Посадові обов’язки

- Здійснює судові виклики та повідомлення у справах, що знаходяться у провадженні судді; оформлює вимоги до органів внутрішніх справ, адміністрації місць попереднього ув'язнення про доставку до суду затриманих та обвинувачуваних осіб, готує копії відповідних судових рішень.

- Здійснює оформлення та розміщення списків справ, призначених до розгляду.

- Перевіряє наявність і з'ясовує причини відсутності осіб, яких викликано до суду, і доповідає про це головуючому судді.

- Зазначає на повістках час перебування в суді.

- Забезпечує фіксування судового засідання технічними засобами згідно з Інструкцією про порядок фіксування судового процесу технічними засобами.

- Веде журнал судового засідання.

- Виготовляє копії судових рішень у справах, які знаходяться в провадженні судді.

- Здійснює оформлення для направлення копій судових рішень сторонам та іншим особам, які беруть участь у справі.

- Готує виконавчі листи у справах, за якими передбачено негайне виконання.

- Оформлює матеріали судових справ і здійснює передачу справ до канцелярії суду.

- Здійснює приєднання поштових повідомлень до матеріалів справ, по яким винесені судові рішення.

- Виконує інші доручення судді, керівника апарату суду, заступника керівника апарату суду, що стосуються організації розгляду судових справ.

- Виконує вимоги Інструкції з діловодства у місцевих загальних судах, апеляційних судах м. Києва та Севастополя, Апеляційному суді АРК та ВССУ з розгляду цивільних і кримінальних справ, затвердженої наказом ДСА України № 173 від 17.12.2013 року.

- Виконує інші обов’язки, що не перелічені в посадовій інструкції, але витікають зі змісту нормативних актів, наказів та вказівок, які входять до компетенції  секретаря судового засідання.

Умови оплати праці

1)Посадовий оклад 3500 грн.

2)Надбавки, доплати та премії (ст. 52 Закону України «Про державну службу).

Інформація про

строковість чи

безстроковість призначення на посаду

На постійній основі

Перелік документів,

необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання

1) копія паспорта громадянина України;

2) письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади, до якої додається резюме у довільній формі;

3) письмова заява, в якій особа повідомляє про те, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону;

4) копія (копії) документа (документів) про освіту;

5)  оригінал посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою;

6) заповнена особова картка встановленого зразка;

7) декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2018 рік (подається у вигляді роздрукованого примірника заповненої декларації на офіційному веб-сайті НАЗК).

     Строк подання документів для участі в конкурсі 20 календарних днів з дня оприлюднення інформації про проведення конкурсу на офіційному веб-сайті Нацдержслужби.

Документи приймаються до 17 години 19 лютого 2019 року.

Дата, час і місце

проведення конкурсу

22 лютого 2019 року об 11 год. 00 хв.

м. Очаків, вул. Лоцманська,44

Прізвище, ім’я та по

батькові, номер

телефону та адреса

електронної пошти

особи, яка надає

додаткову інформацію

з питань проведення

конкурсу

Ель Аллауі Ганна Анатоліївна

 

(05154)2-21-76

 

 

Веб-сайт:

https://oc.mk.court.gov.ua

   
 

E-mail:

 

inbox@oc.mk.court.gov.ua

Компоненти вимоги

1

Освіта

Вища не нижче ступеню молодший бакалавр, бакалавр за спеціальністю «Правознавство» або «Правоохоронна діяльність».

2

Досвід роботи

Не потребує

3

Володіння державною мовою

Вільне володіння державною мовою

Вимоги до компетентності

1

Якісне виконання поставлених завдань

-         вміння працювати з інформацією

-         здатність працювати в декількох проектах одночасно

2

Командна робота та взаємодія

-         вміння працювати в команді

3

Технічні вміння

-         уміння використовувати комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення, використовувати офісну техніку, працювати з програмами Microsoft Office Word, Microsoft Office Excel

4

Особистісні якості

-         відповідальність;

-         уважність до деталей;

системність та самостійність в роботі;

-         наполегливість;

-         підтримка цінностей державної служби.

Професійні знання

 

Вимога

Компоненти вимоги

1

Знання законодавства

1)Конституція України;

2)Закон України «Про державну службу»;

3)Закон України «Про запобігання корупції»

2

Знання спеціального законодавства, що пов'язане із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції

1) Закон України «Про судоустрій і статус суддів»;

2)  Процесуальні кодекси;

3)  Інструкція з діловодства у місцевих загальних судах, апеляційних судах м. Києва та Севастополя, Апеляційному суді АРК та ВССУ з розгляду цивільних і кримінальних справ;

  4)  Інструкція про порядок роботи з технічними засобами фіксування судового процесу.