flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

22 жовтня 2019 року в Очаківському міськрайонному суді Миколаївської області відбувся День відкритих дверей під гаслом "Пенсіонер йде до суду".

22 жовтня 2019, 11:41

22 жовтня  2019 року  в  Очаківському  міськрайонному суді  Миколаївської області відбувся День відкритих дверей під гаслом «Пенсіонер йде до суду».

До суду завітали громадяни перед пенсійного віку та пенсіонери.

З вітальним словом до присутніх звернулася керівник апарату суду Боженко Л.О.   

Громадяни, які завітали до суду, відвідали кабінети суддів, працівників апарату суду та  канцелярію.

Заступник керівника апарату суду Загреба Н.Г. розповіла присутнім про особливості вирішення судами спорів про визнання права на обов’язкову частку у спадщині та зменшення її розміру.

Керівник апарату суду Боженко Л.О.  розповіла про особливості договору довічного утримання та про що необхідно знати перед його укладанням, розкрила питання посвідчення заповітів, загострила увагу присутніх на проблеми помилки у прізвищі, ім’ї та по батькові  в трудовій книжці, паспорті, 

свідоцтві про народження, при оформленні пенсії та при оформленні спадщини.

 

Присутні громадяни перед пенсійного та пенсійного віку залишали приміщення суду сповнені приємних вражень від побаченого та почутого.

Сподіваємося, що час, проведений в Очаківському міськрайонному суді Миколаївської області,  підвищить правову культуру запрошених громадян.

           

За повідомленням прес-служби суду